Contacteer ons gerust voor een afspraak of voor het ontvangen van een vrijblijvende offerte. Wij kijken er alvast naar uit je te mogen helpen met je bouwproject!


Contact Gratis offerte

TOTAALRENOVATIE

Eén aanspreekpunt voor al je renovatiewerken

Een totaalrenovatie die uitgevoerd wordt met de meest kwaliteitsvolle en duurzame materialen? Daarvoor moet je bij RC Pleisterwerken zijn. Een frisse uitstraling geven aan je woning kan vaak al door enkele details aan te passen, maar ook als je voor een complete make-over wilt gaan, zijn de vakmannen van RC Pleisterwerken jouw ideale partner. Tijdens de renovatiewerken wordt er steeds rekening gehouden met jouw persoonlijke voorkeuren en met het budget dat je voorop hebt gesteld zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. 

Renovatieoplossing op maat

Wil je een nieuwe vloer laten leggen in je woning of kantoor? Kan je woning een nieuwe laag verf gebruiken of wil je gyproc laten plaatsen? RC Pleisterwerken zorgt voor een oplossing op maat van jouw vraag. Met veel enthousiasme nemen wij jouw renovatiewerken ter harte in de regio Antwerpen! Heb je een renovatieproject buiten de provincie Antwerpen? Ook dan kan je RC Pleisterwerken contacteren om te checken wat de mogelijkheden zijn. Afhankelijk van het project zijn wij namelijk actief in heel België en Nederland. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze passie voor het vak garanderen we hoe dan ook schitterende resultaten voor al jouw renovatiewerken.

Contact

Doe voor al jouw bezettingswerken of plak- en smeerwerken beroep op de professionals van RC Pleisterwerken. Wij staan jou met plezier bij met hun vakkennis en expertise in binnen- en buitenbezettingswerken. Ook voor gyproc- en cementeringswerken kunt u bij ons terecht. Contacteer ons gerust voor een afspraak of voor het ontvangen van een vrijblijvende offerte. Wij kijken er alvast naar uit je te mogen helpen met je bouwproject!