Contacteer ons gerust voor een afspraak of voor het ontvangen van een vrijblijvende offerte. Wij kijken er alvast naar uit je te mogen helpen met je bouwproject!


Contact Gratis offerte

CEMENTERINGSWERKEN

Waterdichtheid en egaliteit

Een ideale ondergrond creëren? Dat kan perfect dankzij de cementeringswerken van RC Pleisterwerken. In vochtige ruimtes zoals kelders, garages, badkamers en keukens is cement de oplossing bij uitstek om oppervlakken waterafstotend te maken. Daarnaast passen we onze cemeteringswerken ook toe om bepaalde ruimtes tegelklaar te maken en leent de techniek zich ertoe alle muren perfect egaal te maken en eventuele kleurverschillen weg te werken. 

Contact

Doe voor al jouw bezettingswerken of plak- en smeerwerken beroep op de professionals van RC Pleisterwerken. Wij staan jou met plezier bij met hun vakkennis en expertise in binnen- en buitenbezettingswerken. Ook voor totaalprojecten,  gyprocwerken kunt u bij ons terecht. Contacteer ons gerust voor een afspraak of voor het ontvangen van een vrijblijvende offerte. Wij kijken er alvast naar uit je te mogen helpen met je bouwproject!

Enkele realisaties