Contacteer ons gerust voor een afspraak of voor het ontvangen van een vrijblijvende offerte. Wij kijken er alvast naar uit je te mogen helpen met je bouwproject!


Contact Gratis offerte

GYPROC

Eenvoudige of complexe constructies dankzij gyproc

Zowel bij renovatiewerken als bij nieuwbouwwoningen biedt gyproc allerlei voordelen. Wil je je plafond isoleren van binnenuit? Dan zorgt RC Pleisterwerken moeiteloos voor een verlaagd plafond in gipskarton. Afhankelijk van je woning kan je kiezen voor een vrijdragend of afhangend plafond. Naast plafonds voorzien we ook scheidingswanden in gyproc zodat je je kamers op een efficiënte manier kan scheiden of herindelen, en ook brandwerende muren, voorzetwanden, geluidsisolerende en akoestische wanden zijn onze specialiteit. Bovendien kunnen we ook in een gyprocwand perfect verlichtingsspots, ramen en een deuropening voorzien en worden al onze constructies steeds afgewerkt met een dunpleister

Zijn de leidingen langs je muren een doorn in het oog of wil je de balken aan je plafond op een subtiele manier bedekken? De mogelijkheden die het toepassen van gyproc biedt, maken dat we op een snelle en efficiënte manier alle soorten oppervlakken kunnen bedekken zodat storende elementen geëlimineerd worden. 

Contact

Doe voor al jouw bezettingswerken of plak- en smeerwerken beroep op de professionals van RC Pleisterwerken. Wij staan jou met plezier bij met hun vakkennis en expertise in binnen- en buitenbezettingswerken. Ook voor totaalprojecten en cementeringswerken kunt u bij ons terecht. Contacteer ons gerust voor een afspraak of voor het ontvangen van een vrijblijvende offerte. Wij kijken er alvast naar uit je te mogen helpen met je bouwproject!

Enkele realisaties