Contacteer ons gerust voor een afspraak of voor het ontvangen van een vrijblijvende offerte. Wij kijken er alvast naar uit je te mogen helpen met je bouwproject!


Contact Gratis offerte

Buitenbezetting

Buitenpleisterwerken als bescherming van onderliggende constructies

Doorslaand vocht en opvriezende voegen zijn definitief verleden tijd als je ervoor kiest om je gevel te laten bepleisteren. Door gebruik te maken van multifunctionele pleisterwerken hoef je je woning niet langer van binnenin te isoleren, wat betekent dat je geen ruimte verliest en je kostbare interieur niet op stelten hoeft te zetten. 

Kies je voor leembezetting met of zonder isolatie, dan ga je voor een duurzame investering aangezien je je energiefactuur stevig zal zien dalen. Onze materialen zijn bovendien optimaal bestand tegen weersinvloeden zodat je jarenlang geniet kunt hebben van onze constructies. Deftige pleisterwerken op je buitenmuren geven je woning bovendien een schitterende uitstraling en geven je de mogelijkheid om ook je exterieur naadloos te laten aansluiten bij je eigen stijl. Opteer je voor een landelijke en rustieke uitstraling, of ga je eerder voor een moderne look? Alles kan bij RC Pleisterwerken. Dankzij ons gevarieerd aanbod wat betreft pleisters, kleuren en texturen, kan je het uitzicht van je woning volledig naar je hand zetten. Voor netjes afgewerkte plak- en smeerwerken moet je bij RC Pleisterwerken zijn!

Contact

Doe voor al jouw bezettingswerken of plak- en smeerwerken beroep op de professionals van RC Pleisterwerken. Wij staan jou met plezier bij met hun vakkennis en expertise in binnen- en buitenbezettingswerken. Ook voor totaalprojectengyproc- en cementeringswerken kunt u bij ons terecht. Contacteer ons gerust voor een afspraak of voor het ontvangen van een vrijblijvende offerte. Wij kijken er alvast naar uit je te mogen helpen met je bouwproject!

Enkele realisaties