Contacteer ons gerust voor een afspraak of voor het ontvangen van een vrijblijvende offerte. Wij kijken er alvast naar uit je te mogen helpen met je bouwproject!


Contact Gratis offerte

Binnenbezetting 

Binnenpleisterwerken

Ben je druk bezig met het voltooien van een nieuwbouwconstructie of bent je van plan te verbouwen? Dan zijn wij jouw ideale partner als het aankomt op het bepleisteren van je woning! Bij RC Pleisterwerken kan je bovendien terecht voor allerlei schilderwerken, voor het leggen van vloeren en (wand)tegels en voor het opknappen van je oude muren zodat je binnen een mum van tijd weer kunt genieten van een frisse look in je woning.

Voor een verlaagd plafond of voorzetwanden kan je eveneens bij RC Pleisterwerken terecht. Wij plaatsen houten of metalen frames waarop we gyplat of gipskartonplaten bevestigen met of zonder het plaatsen van spots. Voor vochtige ruimtes zoals je badkamer, douche of kelder, opteren wij voor een vochtafstotende cementering. Ten slotte kan je ook voor het inrichten van je zolder beroep doen op de jarenlange ervaring van RC Pleisterwerken. Of je nu kiest voor het isoleren van je zolder of voor het plaatsen van gyplat of gyproc; al onze werken worden even nauwkeurig en met oog voor detail 

Contact

Doe voor al jouw bezettingswerken of plak- en smeerwerken beroep op de professionals van RC Pleisterwerken. Wij staan jou met plezier bij met hun vakkennis en expertise in binnen- en buitenbezettingswerken. Ook voor totaalprojecten,  gyproc- en cementeringswerken kunt u bij ons terecht. Contacteer ons gerust voor een afspraak of voor het ontvangen van een vrijblijvende offerte. Wij kijken er alvast naar uit je te mogen helpen met je bouwproject!

Enkele realisaties