Ik garandeer een sublieme afwerking van uw pleisterwerk op maat.

RC Pleisterwerken, uw ervaren stukadoor regio Malle.

Zoekt u een betrouwbare stukadoor voor de plaatsing of renovatie van uw pleisterwerk? Verwacht u een perfecte afwerking tegen een competitieve prijs? Reken dan op RC Pleisterwerken in Malle. Met meer dan 23 jaar ervaring brengt zelfwerkend patroon, Christof Reypens, uw pleisterwerken tot een goed einde.

Binnenbepleistering 

Ik sta in voor uw binnenbepleistering op alle mogelijke ondergronden. Voor grotere werken hanteer ik kwalitatief en recent materiaal.

Buitenbepleistering

Schakel een vakman in voor uw buitenbepleistering. Zowel uw gevelbepleistering als isolatie worden naar wens afgewerkt.

Cementeringswerken

Ik kan ook uw binnen- en buitencementwerken opknappen. Van zwembaden tot kelderdichting, u rekent steeds op een competitieve prijs.

Gyprocwerken

Als ervaren professional zorg ik in geen tijd voor uw gyprocwerken op maat. Valse wanden en plafonds, scheidingswanden,… de mogelijkheden zijn eindeloos.

Renovatiewerken

Mijn absolute specialisatie is renovatiewerk. Van een slaapkamer bezetten tot oude gebouwen opnieuw bepleisteren, ik garandeer perfect maatwerk op vraag van de klant.

Voor alle pleisterwerken hanteren we flexibele werkuren, zodat u kunt rekenen op een vlotte samenwerking. Indien gewenst, bied ik u vrijblijvend advies om uw project optimaal te laten verlopen.

Contact opnemen

Overtuigd? Contacteer uw stukadoor uit Malle dan vandaag nog en vraag uw gratis offerte aan!

We bellen u op!
Wij bellen u op!
Contacteer ons!03 500 03 57