Bij RC Pleisterwerken verloopt uw renovatie volledig naar wens.

Mijn pleister-renovatiewerken op maat van uw project.

Zoekt u een professionele partner die de tijd neemt voor de herbepleistering van uw keukenmuur? Wenst u een volledige renovatie van het pleisterwerk van uw woning? Schakel dan een veelzijdige vakman in voor al uw renovatiewerken.

Uitgebreide mogelijkheden

Ik ben gespecialiseerd in grote en kleine renovaties. Ik kom met plezier naar u toe om één enkele muur te bezetten. Daarnaast kan u mij inschakelen voor de complete bepleistering van oude gebouwen.

Bij elk project nabij Malle garandeer ik een propere afwerking. Door middel van polieren, bijschuren en het wegwerken van beschadigingen zorg ik voor een perfecte bezettingslaag die klaar is om geverfd te worden.

Professioneel advies

Als zelfwerkend patroon ben ik steeds nauw betrokken bij uw renovatieproject. Bij vragen, problemen of suggesties kan u altijd bij mij terecht. Dankzij mijn uitstekende opvolging houd ik al mijn klanten tevreden.

Ook als u nog niet goed weet hoe u uw renovatiewerken regio Malle precies wilt aanpakken, help ik u graag. Ik selecteer voor u de meest kwalitatieve materialen op de markt en houd daarbij rekening met u vooropgesteld budget. Zo worden uw pleisterwerken steeds volledig naar wens afgewerkt!

Overtuigd? Neem vandaag nog contact op voor bijkomende informatie.

We bellen u op!
Wij bellen u op!
Contacteer ons!03 500 03 57