Reken op een professional voor proper binnenpleisterwerk.

Uw binnenpleisterwerken op alle ondergronden.

Wenst u proper afgewerkt pleisterwerk in huis? Verwacht u een kwalitatieve hechting op beton, snelbouwsteen of silicaat? Ga dan in zee met RC Pleisterwerken uit Malle voor uw nieuwbouw of renovatieproject.

Gedetailleerde werkwijze in grote en kleine ruimten

Als ervaren vakman spuit ik binnenpleisterwerk op alle mogelijke ondergronden. Om een perfecte hechting te garanderen, behandel ik de ondergrond op voorhand met een voorstrijkmiddel.

In kleine ruimten gebeurt het bepleisteren met de hand. Op die manier garandeer ik een nauwkeurige afwerking. Bij grotere ruimtes gebruik ik recente machines, zodat uw project sneller kan worden voltooid.

Voor alle binnenpleisterwerken gebruik ik kwalitatief materiaal van Knauf tegen een budgetvriendelijke prijs.

Flexibele werkuren

Ik maak met plezier tijd voor uw pleisterwerken regio Malle. Of het nu gaat om één enkele muur bezetten of grotere binnenbepleistering, als ervaren zaakvoerder zorg ik voor een sublieme uitvoering.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, hanteer ik flexibele werkuren. Ook op zaterdag en ’s avonds ben ik beschikbaar om uw werken uit te voeren. Dankzij een strakke planning kom ik elke afspraak na en bezorg ik u zo min mogelijk overlast.

Interesse? Contacteer me dan meteen voor uw vrijblijvende offerte op maat!

We bellen u op!
Wij bellen u op!
Contacteer ons!03 500 03 57