Met cementwerken van RC Pleisterwerken behoudt u de natuurlijke uitstraling van uw muren.

Dankzij mijn cementering zijn uw muren meer beschermd.

Wilt u uw vochtige kelder professioneel laten aanpakken? Zoekt u extra bescherming voor de muren in uw badkamer? Verwacht u bovendien een duurzame afwerking volgens uw wensen en budget? Speel dan op zeker met een expert in cementering uit Malle.

Diverse toepassingsmogelijkheden voor binnen en buiten

Bij cementeren wordt uw buitenmuur ter bescherming behandeld met een dunne cementlaag. Zo worden uw muren extra beschermd, zonder ze af te sluiten van de buitenlucht. De ondergrond blijft bovendien zichtbaar, waardoor de natuurlijke uitstraling behouden blijft.

Als ervaren specialist uit Malle zorg ik ook voor uw cementering binnenshuis. Ik bescherm uw vochtige ruimtes zoals douches, badkamers, toiletten, enzovoort.

Ook uw buitencementwerken voer ik uit in een handomdraai. Ik zorg voor kelderdichting, garages, gevelplinten… op alle steensoorten.

Zorgvuldige werkwijze

Bij zowel nieuwbouw als renovatieprojecten ga ik uiterst zorgvuldig te werk. Ik hanteer kwalitatief materiaal dat aangepast wordt aan uw voorkeur en toepassing. Op die manier bent u zeker van duurzame cementering.

U hoeft in geen 15 jaar meer om te kijken naar uw behandelde muren. Bij onverhoopte problemen rekent u op een correcte garantie volgens de Europese richtlijnen.

Interesse? Neem dan vandaag nog contact op voor bijkomende informatie.

We bellen u op!
Wij bellen u op!
Contacteer ons!03 500 03 57